Dijkzicht

U stapt ons prachtige 6-persoonsverblijf binnen via de gezellige boerenkeuken.

De keuken is zeer ruim en compleet uitgerust met ondermeer een koffiezetapparaat en magnetron.  Een groot 5-pits gasfornuis en een aparte oven staan ook tot uw beschikking. In de keuken staat ook de eettafel met 8 stoelen, u kunt hier gezellig samen genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Een grote koel/vriescombinatie zorgt ervoor dat u uw boodschappen kwijt kunt. Ook zijn er twee grote hoekkasten waar u de rest van uw proviand kunt opbergen.

Vervolgens komen wij in de TV/ Huiskamer. Hier is een zithoek gecreerd met een heerlijk 6-persoons bankstel en een grote salontafel. Er is een bar met 4 barkrukken en nog eens 2 makkelijke fauteuils. Een grote TV zorgt ervoor dat u uw favoriete programma's ook op vakantie niet hoeft te missen.

De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel.

Er zijn 3 fijne slaapkamers. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed.

In dit verblijf is een aparte ruimte welke kan fungeren als kantoor of als speelkamer voor de kinderen. Deze kamer grenst aan de woonkamer, dus u kunt een oogje in het zeil houden. De kamer is voorzien van een groot bureau en diverse gezelschapspelletjes.

 

Ons verblijf is rookvrij.

Huisdieren zijn in onze verblijven toegestaan. Zij mogen echter niet op de slaapkamers komen. Buiten dienen zij te zijn aangelijnd.

Boek hier Appartement Dijkzicht