Groepen

Een unieke locatie om een ontspannen weekendje, midweek of week  met familie of vrienden door te brengen.Onze recreatieboerderij bestaat uit drie verschillende verblijven:  Boerderij Polderzicht (tot max 20 p) Boerderij Weidezicht (tot max 20 p) en appartement Dijkzicht (6 p) en zijn gelegen in het mooie polderlandschap vlakbij Petten aan Zee, waar u van zon, zee, bos en strand volop kunt genieten.

In de directe omgeving zijn de prachtige natuurgebieden "De Abtstkolk" en "De Putten". Fietsend door de prachtige polders via Schoorl, Camperduin naar Petten, met naast u de bruisende Noordzee, is een ware belevenis! Wandelen is hier ook heerlijk; u gaat bij ons het erf af en loopt als het ware al in de natuur......met veel ruimte en schone lucht. Vissen kunt u hier op loopafstand en in het Noordhollandskanaal. En wat dacht u van lekker uitwaaien op het strand?

Uiteraard is er rondom de boerderij ook genoeg te doen. Boerderij Polderzicht en Boerderij Weidezicht beschikken ieder over een trampoline en een groot grasveld waar jong en oud zich kunnen vermaken.

Wij verwelkomen u graag!

Met vriendelijke groet,

Maarten en Ella Postma

Voorjaarskorting